Pénztárcsoportunkról

A Üdvözöljük a PRÉMIUM Pénztárcsoport honlapján!

 

A PRÉMIUM Pénztárcsoport tagvállalatai:

  • PRÉMIUM Egészségpénztár,
  • a PRÉMIUM Önkéntes Nyugdíjpénztár, 
  • és a HORIZONT Magánnyugdíjpénztár

a hazai pénztári piac élvonalbeli szereplői, immár tizenöt éve. 

 

 

​A 2014 eleje óta független szervezetként tevékenykedő pénztárak jelenleg több mint 270 ezer ügyfelet szolgálnak ki és mintegy 170 milliárd forintos vagyont kezelnek.
A PRÉMIUM Pénztárcsoport – szakértelmének és évek óta stabil vezetésének, valamint költséghatékony működésének köszönhetően –, a szektor megbízható és folyamatosan növekvő szereplőjeként ismert. A PRÉMIUM Pénztárak eddigi fő értékei, a megbízhatóság és a szakértelem megőrzése mellett, a hangsúlyokat a jövőben a gondoskodásra, az egyszerűsítésre és az innovációra helyezzük.

 

Számunkra

a MEGBÍZHATÓSÁG azt jelenti, hogy ránk bízhatja értékeit

Vigyázzuk és őrizzük a ránk bízott vagyonát, legyen az pénz, titok vagy egészség. Hozzásegítjük egészsége megőrzéséhez és megtakarításai gyarapításához.

 a SZAKÉRTELEM azt jelenti, hogy értünk ahhoz, amit csinálunk

Munkatársaink évtizedek óta dolgoznak a pénztárszakmában. Értik és tudják azt, amivel foglalkoznak: befektetnek, működtetnek, szerveznek Ügyfeleink javára.

a GONDOSKODÁS azt jelenti, hogy figyelünk Önre

Nemcsak reagálunk az igényeire, hanem arra törekszünk, hogy kitaláljuk azokat. Segítünk megelőzni a bajt és ötleteket adni a legjobb megoldások kiválasztására.

az EGYSZERŰSÉG azt jelenti, hogy legyen Önnek egyszerű

Egyszerűen elérhessen bennünket. Világosan elmagyarázzuk, mit kell tennie és segítsünk is azt a legegyszerűbben elintézni is.

az INNOVÁCIÓ azt jelenti, hogy napról napra megújulnunk

Szolgáltatásainkat folyamatosan Ügyfeleink igényeihez és a változó világ kínálta új lehetőségekhez igazítjuk.

 

Kérjük, hogy amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése, vagy észrevétele felmerül, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Segítségre van szüksége?
Kérjük, adja meg adatait, hogy visszahívhassuk!
Még 500 karaktert írhat

* Elérhetőségeim megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a HORIZONT Magánnyugdíjpénztár (’Pénztár’) nevem, elektronikus levelezési címem és/vagy telefonszámom a hozzájárulás visszavonásáig nyilvántartásában rögzítse, a Pénztárral összefüggő ügyekben történő tájékoztatás céljából kezelje. Kijelentem, hogy jelen nyilatkozatom önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában tettem. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor visszavonható a pénztárhoz postai úton (1395 Budapest, Pf. 415) vagy a kapcsolat@horizontpenztar.hu e-mail címre küldött levél útján.

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Köszönjük!

Üzenetét továbbítottuk az ügyfélszolgálat felé, az üzenetről szóló visszaigazolást elküldtük az Ön által megadott emailcímre.